Placer-Lake Tahoe Film Office > Location Library

Placer-Lake Tahoe Film Office


Home :: Register :: Login
Album list :: Last uploads :: Last comments :: Most viewed :: Top rated :: My Favorites :: Search

Search results - "center"
ARD_-_Canyon_View_Community_Center_(15).JPG
451 viewsCan be used as a courtroom.
ARD_-_Canyon_View_Community_Center_(18).JPG
460 viewsCan be used as a courtroom.
ARD_-_Canyon_View_Community_Center_(19).JPG
424 viewsCan be used as a courtroom.
ARD_-_Canyon_View_Community_Center_(21).JPG
424 viewsCan be used as a courtroom.
BlueandOrangeBldgs.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office1879 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
Center.jpg
3113 views
Center~0.jpg
Pattons Landing1167 views
Civic_Center_(12).JPG
1101-17-01a517 views
Civic_Center_(20).JPG
1101-17-01a515 views
Civic_Center_(3).JPG
1101-17-01a527 views
Civic_Center_(6).JPG
1101-17-01a514 views
Civic_Center_(7).JPG
1101-17-01a522 views
CommunityHall.jpg
Town Center1295 views
community_hall,Dutch_Flat-206-05-01c-300dpi.jpg
Dutch Flat Community Center 206-05-01c1361 viewslate 19th century community center; originally a school house
Copy_of_Img_4370.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office967 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
Copy_of_WmJessup_Vramp_Quad.jpg
971 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
Herman_Miller_Bldg,_Rocklin-602-16-01b-75dpi.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office2111 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
Img_4355.jpg
947 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
orangeBldg,Grid.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office2022 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
P1010980_copy.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office1842 views A Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor hal
Pan_5~6.jpg
946 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
Pan_8~1.jpg
964 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
Pan_9~3.jpg
944 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
PC_Fairgournds_Event_Center_(12).JPG
47 views
PC_Fairgournds_Event_Center_(13).JPG
52 views
PC_Fairgournds_Event_Center_(14).JPG
52 views
PC_Fairgournds_Event_Center_(3).JPG
46 views
PC_Fairgournds_Event_Center_(4).JPG
55 views
PC_Fairgournds_Event_Center_(6).JPG
50 views
PC_Fairgournds_Event_Center_(7).JPG
47 views
PC_Fairgournds_Event_Center_(8).JPG
48 views
Pelton_wheel.jpg
Old Piston Wheel in Town Center1132 views
QuadandBuildings.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office2011 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
QuadGeometry.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office2138 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
Roseville1.JPG
Old Town Center With Clock1152 views
Roseville_Civic_Center_(1).JPG
1101-17-01b424 views
Roseville_Civic_Center_(10).JPG
1101-17-01b403 views
Roseville_Civic_Center_(11).JPG
1101-17-01b404 views
Roseville_Civic_Center_(12).JPG
1101-17-01b418 views
Roseville_Civic_Center_(5).JPG
1101-17-01b416 views
Roseville_Civic_Center_(7).JPG
1101-17-01b412 views
Roseville_Civic_Center_(9).JPG
1101-17-01b420 views
SoBldgExtSide.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office1895 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
SoRoofCeilingInt.jpg
3010 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
WillJessup_(4).jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office553 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
71 files on 2 page(s) 1