Placer-Lake Tahoe Film Office > Location Library

Placer-Lake Tahoe Film Office


Home :: Register :: Login
Album list :: Last uploads :: Last comments :: Most viewed :: Top rated :: My Favorites :: Search

Most viewed
IMG_3918.JPG
Village Tunnel2064 views204D-21-02a
QuadGeometry.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office2064 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
IMG_0195.JPG
Commons Beach Walkway Winter Snow2063 viewsCommons Beach Walkway Winter Snow
Rubicon_Trail_and_creek-1408-21-02a-300dpi.jpg
Creek Crossing2063 views1408-21-02a
Rubicon_Trail-1408-21-02a-300dpi.jpg
Crossing2055 views1408-21-02a
IMG_0830~0.JPG
2047 views
Pan.jpg
View Down Taylor Road2046 views
Long_Pan.jpg
Pano Of The Farm and House2043 viewsPano Of the Farm and House
Pan_Squaw_Village_2.jpg
Squaw Creek Village2038 views204D-21-02a
Starting_area_2~0.jpg
2037 views
Lake_Forest_Park_Beach.jpg
2036 views
Herman_Miller_Bldg,_Rocklin-602-16-01b-75dpi.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office2035 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
IMG_6914.JPG
Old Gas Station & Auto Repair 2030 views
big_room,_convey_belt_behind_glass_wall_200dpi.jpg
Work Area2020 views602-03-01b
CabooseHouse.JPG
Dino Statue2018 views
IMG_3017.JPG
Dirt Road2012 viewsDirt Road Farm Land
IMG_1149.JPG
Blackwood Canyon2007 views
IMG_1148.JPG
Blackwood Canyon1998 views
bridge_1c_72dpi.jpg
1996 views
Finish_Line.jpg
1993 views
Pan_of_road~0.jpg
1990 views
Pan_2~17.jpg
Crosswalk Of Neighborhood Street1989 views
Cheryl_D_5003.JPG
1984 views
The_woods_4_with_path~0.jpg
Skylandia Park1980 views
GGH.JPG
1973 views
IMG_0169.jpg
1971 views
Lake_Forest_Park_6.jpg
1971 views
Pan_.jpg
Neighborhood Street1968 views
Lake_Forest_Park_9.jpg
1966 views
IMG_1504.JPG
Skylandia Park1964 views
near_rocks_at_point,_pan.jpg
1959 views
Snowy_Road_7.jpg
1947 views
Untitled-1~0.jpg
1944 views
IMG_0999.JPG
1943 views
Cafeteria.jpg
1941 views
IMG_1523.JPG
Skylandia Park1941 views
Pan_1~17.jpg
Corner Of Neighborhood Street1941 views
IMG_1489.JPG
Skylandia Park1939 views
harvego_(13).JPG
Harrvego Bear River Preserve 1938 viewshttps://www.placerlandtrust.org/project/harvego-bear-river-preserve/
orangeBldg,Grid.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office1936 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
Img_4496.jpg
Neighborhood Street1910 views
QuadandBuildings.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office1905 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
Tree_Cover_Road.jpg
1903 views
Pan_1~18.jpg
1896 views
NTPUDSled_Hill.JPG
1889 views
2706 files on 61 page(s) 5