Placer-Lake Tahoe Film Office > Location Library

Placer-Lake Tahoe Film Office


Home :: Register :: Login
Album list :: Last uploads :: Last comments :: Most viewed :: Top rated :: My Favorites :: Search

Search results - "industrial"
big_room,_convey_belt_behind_glass_wall_200dpi.jpg
Work Area1692 views602-03-01b
BlueandOrangeBldgs.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office1549 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
Board_Room_angle_2~0.jpg
1049 views
Ceroniox_Entrance~0.jpg
1019 views
Ceronix-Lobby2.jpg
1013 views
ceronix0104.jpg
1002 views
CeronixCleanroom__glass_wall.jpg
1018 views
ceronixLobby.jpg
1032 views
Ceronix_(12).JPG
293 views
Ceronix_(21).JPG
Ceronix 602-03-01f304 views
Ceronix_(45).JPG
Ceronix 602-03-01f294 views
Ceronix_(49).JPG
Ceronix 602-03-01f296 views
Ceronix_(58).JPG
Ceronix 602-03-01f294 views
Ceronix_(74).JPG
Ceronix 602-03-01f298 views
Ceronix_(8).JPG
292 views
Ceronix_monitors_conveyer_line_.jpg
1010 views
Ceronix_Oct2012.JPG
499 views
Ceronix_Oct2012_(23).JPG
489 views
Ceronix_Oct2012_(25).JPG
296 views
Ceronix_Oct2012_(7).JPG
523 views
Ceronix_Oct2012_(8).jpg
507 views
Ceronix_Oct2012_(9).jpg
300 views
Ceronix_Solar_Roof_2-602-03-1b_180dpi.jpg
Roof1326 views602-03-01b
Conveyor_belt_behind_glass_wall.jpg
737 views
corner_office.jpg
830 views
facade_of_building_300dpi.jpg
Front Of Ceronix1354 views602-03-01b
Glasswall_mulit-conveyortracks.jpg
841 views
Herman_Miller_Bldg,_Rocklin-602-16-01b-75dpi.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office1726 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
inside_convey_belt_room_200dpi.jpg
Glass Hall1401 views602-03-01b
orangeBldg,Grid.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office1608 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
P1010980_copy.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office1512 views A Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor hal
parts_assembly_-_overview_72dpi.jpg
915 views
QuadandBuildings.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office1581 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
QuadGeometry.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office1756 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
red_hall72dpi.jpg
Red Hallway1408 views602-03-01b
red_metal_corridor_300dpi.jpg
Entry Way To Hallway1410 views602-03-01b
rest_ofConveyor_Room.jpg
872 views
SoBldgExtSide.jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office1554 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
solar_panel_roof_-_ceronix_300dpi.jpg
Over Head Veiw of Ceronix1321 views602-03-01b
transistors_room.jpg
871 views
warehouse.jpg
891 views
WillJessup_(4).jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office210 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
WillJessup_Maketing_(1).jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office370 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
WillJessup_Maketing_(11).jpg
William Jessup University-contact Placer-Lake Tahoe Film Office369 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
WillJessup_Maketing_(3).jpg
William Jessup University - contact the Placer-Lake Tahoe Film Office141 viewsA Frank Gehry designed complex, originally built as a distribution center for Herman Miller; now a private university. The architecture for both the original complex and retrofit of the university received international recognition. The high tech design employs metal panels riveted together. Built on a black rock pad about the size of a football field the retrofit includes bright colored dorm buildings 'inside' the largest building, now a roofless grid between structures. Lighting and indoor outdoor halls.
56 files on 2 page(s) 1